Monday, 30 December 2013

Harus Baca Barulah Berpengetahuan

Olla =)


Korang2 sekalian, meh sini baca entri ni. Miss Bubble buat short entri dan korang semua dengar ya...eh silap baca yea ^^ . Okeh meh nak senarai hot story untuk dikongsi bersama. Dah siap list ni :

Ini cerita khas ditujukan pada lelaki2 di luar sana yang perokok tegar. Perokok tegar yang hisap je rokok tanpa tahu asal usul dan tak kira jenama apa. Jenama 'J' ini dikatakan bahaya, nak tahu lebih lanjut klik tajuk untuk terus ke artikel penuh.

Sekarang ramai dah pakai samsung kan. Nak2 samsung note ni. Awesome, tapi nak dijadikan cerita bertuah sungguh sape yang pakai note 3 ni. Nak tahu kenapa bertuah, klik tajuk untuk artikel penuh.

. Menggemparkan dikatakan penyu boleh bercakap. Siap ucap terima kasih lagi kat manusia. Wah3, hebat penyu generasi sekarang. Tak percaya klik tajuk untuk baca artikel penuh.

Perkataan two dah ditukar ke twy? Ada advertisement tulis macam tu ek? Korang tahu ke tak ni? Kalau tak tahu jom kita klik tajuk baca sesama sahih ke tidak bebenornye....~DroP yOur cOmMent if U EnJoy tHis eNtry~

0 sUntiKaN sEmaNgaT:

Hak Cipta Terpelihara Oleh Buih-Buih Cinta